ΑΓΙΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

οι στοχοι μας

Η θάλασσα είναι ένας σταθερός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου. Mε άλλα λόγια είναι εκείνη που δημιουργεί κίνητρα στους ανθρώπους της, τους κάνει πιο τολμηρούς, πιο ανήσυχους, ειδικά όταν ο τόπος σου είναι ένα νησί, ένα όμορφο μικρό νησί στη μέση του Αιγαίου. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Νάξο και τα μέλη που την αποτελούν κατάγονται και κατοικούν στη Νάξο. Το νησί μας είναι κυρίως ορεινό με μικρή πεδινή αλλά εύφορη έκταση στα βορειοανατολικά του νησιού. Έτσι οι ανάγκες για μεταφορά όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και των εμπορευμάτων είναι υπαρκτή από αρχαιοτάτων χρόνων.

η ιστορια μας

Από τον Αύγουστο του 1997, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των μεταφορών ως Ε.Φ.Α.Ν. ΙΜΕ ΕΠΕ. 
Τα μέλη μας είναι άξιοι επαγγελματίες μεταφορείς με τουλάχιστον δεκαετή εμπειρία και γνώση για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας . 
Το 2002 αλλάξαμε την επωνυμία μας σε ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΝΑΞΟΥ με διακριτικό τίτλο ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ, ώστε να τιμούμε το πολύ όμορφο νησί μας, τη Νάξο και τον προστάτη των μεταφορέων. 
Μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και μεγάλη προσπάθεια τον εκσυχρονισμό της μεταφοράς ανανεώνοντας τον στόλο και τον εξοπλισμό της εταιρείας για την επίτευξη του σκοπού μας.

οι κατασκευαστες της ιστοσελιδας

JP TEAM

The JP team is a one of a kind combination of skills and talent which has the ability to deliver top quality projects of technical and programming nature with speed and accuracy. We focus on your needs, establish an initial benchmark of success with you and then we exceed this to deliver a state-of-the-art outcome.

JP PROJECT

One of our projects is the JP Project. This is a unique application that is focused on tourism and provides a solution for travelers who seek to design their very own travel experience. Our application stands out as it combines human interaction, artificial intelligence and emotions to feed it with intelligent data for a most personalized traveling experience.

εμποριο, απο τα αρχαιοτερα επαγγελματα

Ο άνθρωπος ήθελε από πολύ νωρίς «να ανοίξει τα φτερά του». Να διευρύνει τους ορίζοντές του. Επιτακτική ανάγκη ήταν να ναυπηγήσει πλοία, για το εμπόριο. Η θάλασσα αποτελούσε τη βασική οδό μεταφοράς εμπορευμάτων στην αρχαία Ελλάδα. Για τον λόγο αυτόν αναπτύχθηκε τόσο η τεχνολογία κατασκευής φορτηγών πλοίων για την εξυπηρέτηση του εμπορίου, όπως ήταν το πλοίο της Κυρήνειας και η ολκά (πρόγονος του σημερινού τρεχαντηριού) όσο και η τεχνολογία κατασκευής πολεμικών πλοίων για την προστασία των θαλάσσιων δρόμων επικοινωνίας.